Percheziții DIICOT la Arad și în alte județe, la membrii unei grupări infracționale. Fraudă la produse electronice

  de Special Arad | 10 noiembrie 2016, 2:49 PM | Știri Arad

  0

  La  data de 9 noiembrie, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofiteri de poliţie judiciară  din cadrul  Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au efectuat un număr de 18 percheziţii domiciliare pe raza judetelor Arad, Oradea, Cluj, Mureş şi a municipiilor  Craiova şi Satu Mare, ocazie cu care identificate şi ridicate  telefoane mobile, calculatoare, medii optice de stocare, precum si suma de 40500 euro si 11.500 USD. De asemenea, pe raza judetului Cluj a fost identificat un laborator destinat producerii de echipamente de skimming.

  Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

  Totodată, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală  au dispus faţă de alţi 6 inculpaţi, cercetaţi în prezenta cauză, măsura preventivă a controlului judiciar.

  Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale iar cooperarea internaţională a fost facilitată de către EUROPOL.

  La activități au participat și luptători de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale al Poliției Române, precum și polițiști de la structurile de combatere a criminalității organizate din București, Mureș, Arad,Cluj, Oradea, Satu Mare, Craiova și Constanța.

  Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad