Pe ultima sută de metri… Unul dintre vicepreședinții PSD Arad, consilier județean în funcție, a trecut la PNL

  de Special Arad | 16 octombrie 2014, 5:17 PM | Inutile | Recomandările editorilor

  1

  Cosmin Nicolae Pereteatcu, consilier județean în funcție, ales pe listele USL Arad în 2012, a părăsit partidul pe listele căruia a fost ales și s-a înscris în Partidul Național Liberal. Așa cum se știe, astăzi, joi, era ultima zi în care aleșii locali puteau opta pentru trecerea la o altă formațiune politică, fără să-și piardă locul obținut la alegerile locale.

  De remarcat este faptul că Pereteatcu deținea funcția de vicepreședinte al organizației PSD Arad. Am încercat să-l contactăm telefonic pe consilierul județean pentru a-l întreba care au fost motivele la baza deciziei sale, însă acesta nu a răspuns apelului.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.