„Pe aici nu se trece!”. Poteca de peste liniile de tren către Sânnicolau Mic, blocată de betoane

  de Special Arad | 19 octombrie 2016, 11:35 AM | Strada

  0

  Un arădean care locuiește în zona Aradul Nou ne-a semnalat pe mailul redacției o situație neplăcută cu care se confruntă cei care doresc să traverseze liniile de tren ca să ajungă în cartierul Sânnicolau Mic. Poteca de trecere, care și așa este execrabilă, fără vreo amenajare specială, a fost blocată de niște bucăți de beton, devenind efectiv o barieră pentru cei care nu sunt experți în „sprinturi”.

  Dacă doriți să vedeți o «glumă» bună, veniți în Aradul Nou, la liniile de tren unde e trecerea în Sânnicolau. Efectiv nu se mai pot trece liniile. Sunt blocate. Peste pasarelă, cu bicicleta, carucioare de copii sau bagaje nu ai cum să treci”, ne scrie arădeanul.

  Ținând cont că pasarela nu oferă condiții de traversare adaptate pentru nevoile celor care au cărucioare sau probleme de sănătate, lipsindu-i un lift special sau vreo rampă, ne punem și noi aceeași întrebare: cum se poate trece civilizat de pe-o parte pe alta?

  14725358_1282514355113429_944850971_o

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad