O uriașă companie inaugurează un centru de cercetare și dezvoltare software aproape de Arad

  de Special Arad | 27 noiembrie 2017, 11:25 AM | Business | Regional

  1

  Tot mai mulți arădeni migrează profesional spre orașul mai mare aflat la sud, Timișoara. Locurile de muncă mai bune și mai bine plătite îi fac pe mulți arădeni să aleagă fie să se mute cu totul în Timișoara, fie chiar să facă naveta.

  Arădeanul specializat în cercetare sau software are șanse mici să își găsească un loc de muncă în orașul său natal. De acum va avea posibilitatea să lucreze la Timișoara, acolo unde o mare companie își va deschide porțile în luna decembrie.

  Clădirea de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1), din ansamblul care se construiește lângă Iulius Mall, va găzdui, din decembrie, centrul de cercetare și dezvoltare software din Timişoara al companiei Intel, unul dintre cei mai mari producători mondiali în domeniul tehnologiei.

  Compania americană a închiriat 2.400 mp în cel de-al doilea imobil office pe care compania Iulius l-a realizat în cadrul ansamblului Openville Timişoara, cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării. Clădirea UBC 1 este situată în imediata vecinătate a Iulius Mall Timişoara, are 12 niveluri, o suprafaţă de 13.000 mp închiriabili și va fi inaugurată în decembrie. Demisolul este destinat spaţiilor de retail și serviciilor. Aici vor funcţiona cafenele şi magazine.

  Intel activează în Timişoara din 2016, odată cu achiziţionarea companiei Movidius, care avea un sediu şi în oraşul de pe Bega. Centrul Intel din Timişoara este specializat în software pentru aplicaţii de computer vision şi inteligenţă artificială. În noul spaţiu de birouri vor lucra circa 130 de angajaţi, dar numărul lor va crește până la 200, în următorii trei ani.

  SURSA: angajatorulmeu.ro

  Office-Openville-UBC1

  Comentarii

  1. Mai baieti, voi scrieti despre Arad sau despre miticii Banatului? Io inteleg ca pe site-ul asta sunt informatii despre orasul nostru, nu despre vechii prieteni din buda de pe canalu’ bega. Hotarati-va, totusi.
   Sunt disperati baietii ca nu mai au forta de munca si incearca sa o fure de la vecini? Somajul este foarte redus in Arad, sunt locuri de munca destule, asa ca nu mai incercati sa aburiti lumea cu maretele realizari de la cimicioara.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad