O fetiță confundă un boiler de pe stradă cu un robot. Reacția ei este adorabilă | VIDEO VIRAL

  de - | 31 martie 2017, 9:41 PM | LOL | Video

  0

  Cum tehnologia se extinde tot mai mult, inclusiv în viețile „mini-adulților”, apariția ei începe să afecteze percepția celor mici cu privire la lumea înconjurătoare, iar videoclipul devenit viral nu face decât să ne confirme acest lucru.

  O fetiță pe nume Rayna confundă un boiler de pe stradă cu un un robot, iar reacția ei de fericire și acceptare a mașinăriei ne arată că, probabil, ar trebui să avem și noi o altă abordare când vine vorba despre tehnologie. Știu că filmele precum Terminator sau seria Westworld ne arată o față întunecată a expansiunii roboților și efectele dăunătoare ale apariției acestora, dar lucrurile nu sunt într-atât de banale. De la începutul anului, sau chiar de anul trecut, telefoanele au început să ne „atace” (amintim aici de explozia Samsung Galaxy Note 7), la fel și cuptoarele cu microunde, și poate că e doar o chestiune de timp până când deschizătoarele electrice de conserve se vor răzvrăti și ele împotriva noastră.

  Dar video-ul adorabil cu Rayna ne arată că lucrurile nu sunt pierdute și că putem avea și relații pașnice cu roboții.

  Sursa: Playtech.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad