Știri Arad. Procurorii DNA au continuat cercetările în acest, haideți să-i spunem, mega-dosar (de culise deocamdată) cu implicații în sistemul judiciar.

Citește și: Fostul șef de tură din Vama Nădlac, Doru Țica – arestat pentru 30 de zile! Va ajunge în arestul IPJ

Din informațiile pe care le deținem, joi, la DNA s-ar fi prezentat două personaje surpriză și cheie în dosarul, două personaje care se pare că au fost intrate destul de „adânc” în filmul traficului de influență.

Primul este un anumit Pompiliu Stanciu, fost procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara şi la D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, actual (din 2015) director al Aviației Utilitare, societate din cadrul Consiliului Județean Timiș.

Al doilea personaj… avocatul din cadrul Baroului Timiș, Angelina Tufariu, pensionată la data de 14 aprilie 2011 din funcţia de procuror şef secţie urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a fost audiată și ea de procurori.

Cei doi, care au zeci de ani nde carieră ca și procurori, ar fi fost contactați și chiar au avut discuții „constructive” cu Doru Țica, pentru „rezolvarea” sentinței unuia dintre polițiștii de frontieră șpăgari.

Revenim marți cu mai multe amănunte. Cum spuneam, acest dosar cutremură plăcile tectonice din Justiția din vestul României. În înregistrări apar nume grele de magistrați, de la Tribunalul Arad, Tribunalul Timiș și Curtea de Apel Timișoara.

Citește povestea accesând linkul: Povestea lui Doru Țica, „vameșul dublu” demascat. A acceptat să colaboreze cu procurorii DNA și a „făcut-o”… până când a fost turnat și el

 

O. Peniță, 29 aprilie 2017, 10:01 AM