Muncitorii lucrează de zor la șantierul de lângă liniile de tramvai, dintre piața Obor și Cimitirul Pomenirea, unde se construiește o nouă parcare auto.

Au fost desființate șinele de tramvai care au rămas de ani de zile nefuncționale.

Am solicitat în decursul zilei de ieri informații privind stadiul lucrărilor, iar Biroul de presă al Primăriei Arad ne-a comunicat următoarele informații:

Primăria Municipiului Arad a demarat lucrări de dezafectare a liniei de cale ferată de pe strada Pădurii și are intenția de a reamenaja spațiul verde prin plantarea de arbori pentru a se realiza o perdea vegetală între stradă și zona industrială și cea destinată serviciilor comerciale. S-a început reamenajarea drumului de acces spre Piața Obor dinspre stația de tramvai de la intersecția străzii Calea Bodrogului cu strada Pădurii și se vor realiza locuri de parcare cu plată care să deservească această zonă.
În momentul finalizării lucrărilor această locație va avea un aspect modern și se va facilita accesul în Piața Obor, astfel încât arădenii care își fac cumpărăturile în zonă să beneficieze de condiții civilizate.

IMG_3016 IMG_3015 IMG_3014 IMG_3013 IMG_3012 IMG_3011

Raluca Medeleanu, 1 august 2017, 10:06 PM