Noaptea, ca hoții! Alertă în Bujac după ce s-a furat de pe cinci străzi într-o noapte

  de Lucian Dănilă | 13 octombrie 2017, 4:27 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Informația ne vine de la un localnic al cartierului Bujac și faptele s-au petrecut într-una din nopțile acestei săptămâni. S-a furat cu… temă. „Victime” au căzut autoturismele Volkswagen, care au rămas, multe dintre ele, fără capacele de la roți sau fără sigle.

  „S-a furat pe cel puțin cinci străzi. Astea le știu eu. Au fost mașini Volkswagen care au rămas fără capace și fără sigle pe străzile Trotușui, Sportului, Orizontului, Solomon și Minervei. Au furat noaptea, în aceeași noapte de la toate”, ne spune Cătălin, un localnic.

  Momentan nu avem o poziție oficială din partea IPJ Arad.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad