N-are permis, e minor, dar s-a specializat pe furat Dacii din Arad. Vezi de unde le fura și unde le abandona!…

  de Special Arad | 5 ianuarie 2016, 4:19 PM | IPJ Arad | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Cercetat pentru furtul a două autoturisme – este titlul Comunicatului de presă remis redacțiilor de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

  Poliţiştii Secţiei nr.1 Vlaicu au identificat un tânăr, bănuit de furtul a două autoturisme.
  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 17/18 decembrie 2015, tânărul de 17 ani, din judeţul Timiş, ar fi sustras de pe raza cartierului Aurel Vlaicu din municipiul Arad, un autoturism marca Dacia, pe care l-ar fi condus şi abandonat pe raza judeţului Timiş. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că în noaptea de 23/24 decembrie 2015, tânărul ar mai fi sustras din aceeaşi zonă a municipiului, un autoturism marca Dacia pe care de asemenea, l-ar fi condus şi abandonat pe raza judeţului Timiş.
  Autoturismele au fost recuperate şi predate proprietarilor, tânărul fiind în continuare cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad