Momente de groaza intr-o fabrica din vestul tarii, joi dupa-amiaza. Un barbat a pierit sub ochii colegilor sai intr-un teribil accident de munca.

Medicii au fost chemati de urgenta la o uzina de reparat vagoane de la Simeria. In incinta fabricii, in timpul unei manevre, vagonul unei garnituri care era in miscare a deraiat si s-a izbit de un altul care se afla in fata sa.

Un muncitor, in varsta de 55 de ani, nu a apucat sa se mai fereasca si a fost prins intre tampoanele celor doua vagoane.

„Victima a decedat in urma politraumatismelor prin strivire, leziunile fiind incompatibile cu viata”, a declarat pentru zhd.ro, Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara.

Politistii au inceput cercetarile pentru a determina cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul.

”A deraiat un vagon de cale ferata in curtea SC Reva SA Simeria, parte a Grupului Feroviar Roman. Un barbat de 55 de ani, manevrant, angajat al TEF Logistica Feroviara SRL din Bucuresti a fost prins intre tampoanele a doua vagoane. Muncitorii formau o linie de vagoane pentru a le introduce pe linia de revizie, in hala”, a declarat Sorin Istrate, purtatorul de cuvant al ITM Hunedoara.

sursa: opiniatimisoarei

-, 10 noiembrie 2017, 8:06 AM