A trecut ceva timp de când a intrat în atenția presei locale, cazul unui tânăr din Arad care și-a postat pe facebook o speranță: aceea de a trăi. Acesta a aflat că suferă de o tumoare cerebrală rară a cărei operații costă mai mult decât puterea financiară de care dispune și care poate fi făcută în Germania. Mai mulți oameni s-au mobilizat pentru ajutarea acestui tânăr care ne dă o lecție de viață în fiecare zi, ne ține la curent cu rezultatele analizelor pe care le face și își încheie fiecare postare cu „Zâmbiți”.

Astfel, Mădălina Cimpoieș împreună cu Asociația Dalia a demarat o campanie de strângere de fonduri. Mai mulți arădeni au început deja să își ofere ajutorul pentru tânărul Andrei, iar cei care doresc să ofere premii pentru tombolă și ulterior să achiziționeze bilete o pot face accesând profilul de facebook al doamnei Cimpoeș

„Prieteni, un aradean de al nostru are nevoie de ajutor financiar. Prin #AsociatiaDalia dorim să organizăm o campanie de strângere de fonduri.

Andrei Pusok, la doar 29 de ani, a primit o veste cruntă. Are o tumora cerebrala rara, extinsa la baza craniului. Luna viitoare este programat in Germania pentru intervenția chirurgicală. Pana la urmatorul consult, medicii estimează costuri ce vor depasi 35.000 euro.

Prin #AsociatiaDalia dorim să organizăm o tombolă cu premii, iar banii obținuți in urma achitării biletelor ( 25lei/bilet) vor merge către Andrei.

În prima fază va rugam, și de data asta, sa ne scrieti ce bunuri sau servicii doriti sa oferiți ca premii. Apoi vom incepe tombola prin vânzarea biletelor!

Multumim frumos!”

Mihai Todoca, 22 septembrie 2017, 12:07 PM