Trei muncitori au fost îngropați de vii în timp ce lucrau la un pod de cale ferată, în județul Hunedoara. Unul dintre bărbați a fost declarat decedat. Pompierii ISU fac eforturi să îi scoată pe ceilalți doi oameni de sub pământul și rocile care s-au prăvălit peste ei.

Tragedie în județul Hunedoara. Trei municitori au fost îngropați de vii după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste ei. Din primele informații transmise de ISU Hunedoara, cele trei persoane au fost surprinse sub un mal de pământ în localitatea Peștera Bolii, în timp ce efectuau lucrări la un pod feroviar.

La fata locului au fost deplasate două autospeciale de stingere cu module de descarcerare și o ambulantă SMURD. De asemenea, a fost alertat un echipaj de salvatori care actioneaza cu un container multirisc, care are accesorii de  descarcerare grea, asigurare si stabilizare, accesorii care permit derularea misiunilor de cautare-salvare in medii greu accesibile.

„În acest moment nu știm care este starea celor două persoane acoperite cu pământ și rocă, însă se fac eforuri deosebite pentru scoaterea lor la suprață. Din păcate, unul dintre cei trei bărbați a fost declarat decedat”, a declarat, pentru EVZ, purtătoorul de cuvânt al ISU Hunedoara, maior Caludiu Iacob.  Misiunea contra-cronometru este în plină desfășurare la ora transmiterii acestei știri.

sursa: evz.ro

-, 4 noiembrie 2017, 1:21 PM