Misiune contra cronometru pentru salvarea a doi muncitori de sub pământul prăbușit peste ei. Un altul este mort

  de - | 4 noiembrie 2017, 1:21 PM | Naţional

  0

  Trei muncitori au fost îngropați de vii în timp ce lucrau la un pod de cale ferată, în județul Hunedoara. Unul dintre bărbați a fost declarat decedat. Pompierii ISU fac eforturi să îi scoată pe ceilalți doi oameni de sub pământul și rocile care s-au prăvălit peste ei.

  Tragedie în județul Hunedoara. Trei municitori au fost îngropați de vii după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste ei. Din primele informații transmise de ISU Hunedoara, cele trei persoane au fost surprinse sub un mal de pământ în localitatea Peștera Bolii, în timp ce efectuau lucrări la un pod feroviar.

  La fata locului au fost deplasate două autospeciale de stingere cu module de descarcerare și o ambulantă SMURD. De asemenea, a fost alertat un echipaj de salvatori care actioneaza cu un container multirisc, care are accesorii de  descarcerare grea, asigurare si stabilizare, accesorii care permit derularea misiunilor de cautare-salvare in medii greu accesibile.

  „În acest moment nu știm care este starea celor două persoane acoperite cu pământ și rocă, însă se fac eforuri deosebite pentru scoaterea lor la suprață. Din păcate, unul dintre cei trei bărbați a fost declarat decedat”, a declarat, pentru EVZ, purtătoorul de cuvânt al ISU Hunedoara, maior Caludiu Iacob.  Misiunea contra-cronometru este în plină desfășurare la ora transmiterii acestei știri.

  sursa: evz.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad