Minivacanța provoacă o debandadă totală și la vama Nădlac

  de Special Arad | 30 noiembrie 2017, 1:10 PM | Știri Arad

  2

  Dacă la ora 11 am publicat un articol în care anunțam cozile infernale produse la punctul de trecere a frontierei de la Turnu, iată că aflăm de la șoferi că nici la vama Nădlac situația nu e cu nimic mai roz.

  Un șofer a postat pe grupul de facebook Radar ARAD două fotografii care arată debandada produsă în apropiere de trecerea frontierei de la Nădlac, specificând că unora dintre șoferi le lipsește total bunul simț, punându-se să depășească pe linia continuă, pentru a ajunge mai în față, pe când alții, care respectă regulile, stau cu orele la rând.

  cozi

  Comentarii

   • Se duc să-și cheltuiască banii de cadouri în Austria, că la ciurucurile ce sunt comercializate pe aici, … ori ieftin și foarte prost, ori scumpe, dar de două ori mai scumpe ca afară! După chipul și asemănarea românului, … la extreme.

    Nu-i interesează pe patrioții lui pește prăjit să sărbătorească ziua națională?

    +3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad