Milioane de oameni din Florida s-ar putea să rămână fără curent electric pentru luni de zile după uraganul Irma | Video

  de - | 12 septembrie 2017, 10:42 AM | Internaţional | Video

  0

  Peste 3 milioane de oameni nu au electricitate din cauza uraganului, scrie HotNews.

  Circa două milioane de locuințe, dar și companii au rămas fără electricitate în Florida din cauza uraganului Irma. Cele mai multe întreruperi au fost localizate în zona serviciilor de electricitate din sudul și estul statului. Cea mai mare companie de energie electrică din stat, Florida Power and Light’s, a declarat că peste 1,9 milioane de clienți nu au putut beneficia de serviciile sale, inclusiv aproximativ jumătate din Miami-Dade, informează Reuters.

  Irma s-a apropiat de Naples, mai exact în coasta de vest a statului, cu rafale de vânt care au bătut cu peste 195 de kilometri pe oră și care l-au transformat într-o furtună periculoasă de categoria 3, potrivit Centrului Național al Uraganelor din S.U.A.


  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad