Milioane de euro au „plouat” pe CTP Arad! Acum, călătorii sunt obligați să stea cu umbrelele în tramvai | VIDEO

  de Mihai Todoca | 23 octombrie 2017, 1:21 PM | Recomandările editorilor | Strada

  4

  Nu, nu mai. Gata! Deja e o tâmpenie! Deja te saturi, ți-e greață. Ajungi într-un punct în care nu mai găsești resursele să te enervezi. Nu mai găsești moduri în care să te enervezi. Să înjuri, să dai telefoane, să postezi pe facebook filmulețe și poze… ce naiba să mai faci ca să te calmezi? CTP Arad este un loc în care problemele mustesc și cel puțin o dată e lună ajung la „maturitate”.

  Citește și: Avertizare către călătorii CTP-ului și atenționare către conducere! Ce sistem e acesta? (FOTO+VIDEO)

  BĂĂĂĂ! PLOUĂ ÎN TRAMVAIE!!! Arad 2017, imediat 2018, candidată la Capitală Culturală Europeană, pilon al investițiilor în vest, mândră de fabrica ASTRA, iar în tramvaiele pe care arădenii le folosesc, plouă… unde naiba s-a mai auzit ca într-un oraș  să plouă în mijloacele de transport în comun?

  Dacă v-a trecut prin minte să spuneți că e o bătaie de joc, consider că sunteți foarte departe de adevăr. Este mai mult decât atât, iar  speculațiile pot pleca de la sifonarea de bani, până la managementul prost, nepăsarea crasă față de siguranța cetățenilor, și acel „bine, mă, te legi acum de asta”.

  Nu este acceptabil să se ajungă într-o asemenea stare. Nu este și punct! Și nu este nici justificabil ca un tramvai să ajungă în starea în care atunci când plouă, acesta să se transforme într-o lagună.

  Citește și: Grup infracțional organizat, „combinație” a unui angajat, greșeală sau ce? Compania de Transport Public împreună cu ziarul „Aradul” au ascuns o licitație publică pentru spații!

  Când s-au făcut verificările tehnice la aceste garnituri, totul a fost în regulă? Firul logic al rațiunii ne-ar spune că da. Asta dacă acest fir al rațiunii ar fi prezent într-un oraș cu pretenții. Dar nu este. Se merge, mai bine zis se târăște, pe ideea „mai rău să nu fie”. Cum ar putea fi mai rău? Ca tramvaiele să nu mai aibă geamuri deloc?! Să lipsească cu desăvârșire transportul în comun? Dar mai bine se poate? Se poate să gândim în mod progresiv? Se poate să gândim într-un mod mai optimist și să nu mai asistăm neputincioși la îngroparea infrastructurii unui oraș?

  Citește și: Foc lângă Atrium Mall. Un autobuz al CTP s-a aprins instantaneu

  Până când vom da curs acestei utopii, șefii la CTP se schimbă dar rămân la „fel”, tramvaiele rămân aceleași, iar înjurăturile se întind pe toată durata călătoriei.

  Bine ați venit în Arad! Plecați cât mai repede! Dacă nu faceți o bălăceală nedorită în tramvai, la un moment dat o să vă cadă o cărămidă în cap deoarece orașul cade în jurul nostru.

  22711625_550947881917277_1124389514_n 22809661_550947815250617_2072247097_n 22811305_550947865250612_1983924540_n

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Si numai ce s-au scumpit biletele de calatorie,probabil ca au majorat tarifele in ideea ca faci si dus in tramvai.Sa nu mai socotim cat de murdare sunt aceste tramvaie,cred ca nu se spala niciodata nici pe dinauntru si nici pe din afara.Statiile de tramvai nu sunt in vizorul conducerii CTP si ele sunt f.murdare.Am calatorit ieri intr-untramvai nr.18 si usa pe care nu se circula, era blocata cu un bolovan ,ca sa nu se deschida,presupun.Oare nimeni nu se sesizeaza dintre cei care-si iau salarii bunicele de la CTP?

   +7 voturi
   +1
   -1
  2. Caldura scumpa,salubrizare din import,cladiri vai de capul lor-vezi Oradea,Cluj,siguranta pe strazi cu Politia Locala ioc,stadion vai si-amar, echipa de fotbal vai de ea, teatru nerenovat, Palatul Cultural cu scaune de la Jisk,etc.
   Acesta-i Aradul epocii lui Falca, semafoare multe si nefunctionale ,boschetari peste tot,sefura depeste tot si se arunca gunoaie peste tot.S.a.m.d…..

   +11 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad