Mihaie, Mihaie… Ce-ai făcut, Mihaie? Te-au prins ăștia, ai? Mojicii de ei!

  de Mihai Todoca | 7 februarie 2017, 12:47 PM | Pamflet

  1

  La Parlament stă Mihai Goțiu, de la USR, cu ochii pe pesediști ca pe butelie. Nu îi lasă nici un moment! Se asigură că nu mai fac ăștia măgării! Ei, dar i-a venit și lui rândul. A călcat pe bec și a fost prins „ațipit” pentru câteva clipe. Ce făcuși, Mihaie? Păi matale ne spui că tu stai cu bățul pe ei, ca și pe gâște când le scoți la imaș și tu adormi în post? Auăleu! Și au scăpat gâștele!

  Da’ io zic altceva. Io zic că e ceva în Parlamentul ăla de ajung toți să sufere de narcolepsie. Tunurile psihotronice împreună cu sateliții de la NASA și laserele din Piața Victoriei se dovedesc arme imbatabile împotriva stării de alertă a parlamentarilor.

  Aici, Mihăiță acuză cinci zile și nopți de nesomn în care a stat și i-a vegheat pe pesediști. Suflet de mamă, ce mai! Mihaie, Mihaie…

  Parlamentar USR preocupat de bugetul Romaniei.

  Posted by Adrian Todor on Monday, February 6, 2017

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.