„Michael Moore in TrumpLand” – un nou documentar controversat la finalul campaniei prezidenţiale din SUA

  de - | 19 octombrie 2016, 9:16 PM | Film

  0

  Michael Moore, regizorul cu unele dintre cele mai provocatoare documentare, a anunțat marți dimineața pe Twitter că va lansa un nou film ce va avea ca subiect principal pe candidatul republican, Donald Trump, anunță B1 TV, citând The Huffington Post

  Documentarul se va numi „Michael Moore in TrumpLand” și va fi lansat marți seara, la centrul IFC din New York, după ce inițial lansarea ecranizării a fost oprită, deoarece conform declarațiilor regizorului, comunitatea locală consideră producția prea controversată.

  Moore susține că republicanul va câștiga alegerile, susținându-și afimația prin experiența sa de regizor de documentare pe tema politică.

  Michael Moore l-a mai denunțat public în trecut pe Donald trump de multe ori și în diferite feluri.

  Regizorul a mai ecranizat și un alt documentar politic împotriva fostului președinte Bush, numit „Farenheit 9/11”, ce a fost lansat cu câteva luni înainte de alegerile din 2004 și a creat multe reacții în rândul oamenilor la acea vreme.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad