Mesaj genial pe facebook, marca Godină, pentru „doamna de la Interne”

  de - | 4 ianuarie 2017, 11:43 AM | Naţional

  0

  Marian Godină îi transmite ironic, un mesaj Danielei Dan, propusă ministru de Interne: „Să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie cum a confundat gheretele de ziare cu librăriile”.

  „Am primit azi câteva zeci sau chiar sute de mesaje în care eram “atenționat” în legătură cu noul ministru de interne, aşa că simt să vă spun că am luat la cunoştință.

  Ce să zic…îi urez succes în activitate şi sper să nu confunde căruțele cu maşinilie de poliție, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile”, a scris Marina godină, pe pagina sa de Facebook.

  Carmen Daniela Dan, aleasă senatoarea la parlamentarele din decembrie, este propunerea PSD pentru funcția de ministru de Interne. Din 2014, a fost prefect al județului Teleorman. Recent, numele ei a apărut în presă după ce l-a contrazis pe Marian Godină, care a afirmat că nu există nicio librărie în Teleorman, și a susținut că în acest județ există 255 de firme care fac comerț cu cărți.

  Într-o postare pe Facebook în care polițistul Marian Godină povestea de ce nicio librărie din județul Teleorman nu a dorit pe raft cartea sa „Flash-uri din sens opus”, acesta a dezvăluit că a aflat că în județul Teleorman nu există nicio librărie. La scurt timp, Carmen Daniela Dan, pe atunci prefect de Teleorman a ținut să îl contrazică pe polițist.

  sursa: Digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad