Mașina fără oglinzi. Cum arată modelul futurist produs recent de BMW

  de - | 22 ianuarie 2016, 5:11 PM | Auto | Video

  0

  BMW încearcă să elimine problema unghiurilor moarte prin introducerea de camere video în locul oglinzilor clasice. Vezi cum arată și cum poate fi condus modelul futurist produs recent de constructorul german.

  Camerele video sunt acoperite cu strat de Gorilla Glass pentru a fi protejate împotriva înghețului.

  În plus, acestea contribuie la creșterea cu 3% a aerodinamicii modelului BMW i8, potrivit Daily Business.

  Imaginile de la camerele instalate pe mașină sunt combinate pentru a rezulta o singură imagine, astfel încât șoferii pot avea vizibilitate maximă, fiind eliminată problema unghiurilor moarte.

  Sistemul nu este încă gata, dar BMW încearcă să găsească o modalitate pentru ca noul model să fie adaptat actualelor reglementări legate de siguranța auto.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad