Mark Zuckerberg, viitorul adversar al lui Donald Trump? Președintele SUA se pregătește deja pentru campania electorală din 2020

  de - | 21 august 2017, 4:57 PM | Internaţional

  0

  Preşedintele SUA, Donald Trump, se pregăteşte activ pentru campania electorală din anul 2020, încercând să îşi construiască viitoarea echipă şi să găsească surse pentru colectarea de fonduri, relatează site-ul Politico.com.

  Donald Trump elaborează o hartă a zonelor în care se va deplasa pentru evenimente de colectare de fonduri.

  Consilierii preşedintelui au alcătuit o listă de zeci de potenţiali adversari din Partidul Democrat, printre aceştia numărându-se senatoarea de Massachusetts Elizabeth Warren şi directorul Facebook, Mark Zuckerberg.

  Donald Trump se va deplasa marţi în statul Arizona, pentru un miting asemănător celor din campania electorală.

  Pregătirile pentru viitoarea campanie electorală, confirmate de zece funcţionari de la Casa Albă şi din cadrul Comitetului Naţional al Partidului Republican, intervin în contextul în care popularitatea lui Donald Trump a scăzut în ultimele două luni.

  Sursa: Independent.md

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.