Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

  de Special Arad | 28 decembrie 2016, 5:18 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Știri Arad. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

  Mandatul a fost emis la data de 23 decembrie, de magistrații Judecătoriei Arad, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din Arad, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an și 1.042 zile cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Barbatul a fost DEPUS in Penitenciarul Arad???
   Depus ca si depozit in Penitenciarul Arad?
   Asta e ce am gasit eu in DEX.

   DEPÚNE1, depún, vb. III. 1. Tranz. A lăsa un obiect din mână, punându-l undeva. ◊ Expr. A depune bani (la o instituție bancară) = a lăsa o sumă de bani (în păstrare la o instituție bancară). A depune mandatul = a renunța la o însărcinare încredințată, invocând drept motivare imposibilitatea de a continua îndeplinirea ei. A depune un act (sau o cerere, un memoriu etc.) = a înainta, a preda forului competent un act (sau o cerere, un memoriu etc.) A depune muncă (sau efort, osteneală etc.) = a munci, a se strădui. (Rar) A depune un examen = a da un examen. A depune jurământ(ul) = a) (despre o parte în litigiu sau despre un martor) a se angaja să spună tot adevărul în legătură cu faptele unui proces; b) (despre demnitari, magistrați, militari) a se angaja solemn să-și îndeplinească îndatoririle cu respectarea legilor țării. A depune mărturie = (despre un martor) a face declarații în fața unui organ de jurisdicție sau de urmărire penală în legătură cu faptele unui proces. 2. Tranz. (Despre animale care se înmulțesc prin ouă) A elimina ouăle (la loc potrivit). 3. Refl. (Despre substanțe solide aflate în stare de suspensie sau dizolvate într-un lichid) A se așeza la fund, formând sedimente; a se sedimenta. [Perf. s. depusei, part. depus] – Din lat. deponere (cu sensurile fr. déposer).

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.