Mâna marelui campion Ronnie O’Sullivan a cedat! I-a îndoit-o un tânăr din Arad (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 7 octombrie 2016, 2:04 PM | Sport

  0

  Ronnie O’Sullivan participă în aceste zile la un turneu de snooker la București. Englezul în vârstă de 41 de ani este o legendă în snooker. Ronald Antonio O’Sullivan este cvintuplu campion mondial, iar poreclele lui sunt „Racheta”, datorită faptului că lovește bilele cu mare viteză și „Magicianul”.

  Cvintuplul campion mondial s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului European Masters, care are loc la Circul Globus din București. O’Sullivan s-a impus cu scorul de 4-2 în fața nord-irlandezului Mark Allen.

  Britanicul s-a și relaxat la București și a făcut-o în compania unui tânăr din Arad. Nu este un tânăr oarecare, ci este chiar cel mai bun jucător de tenis de câmp al României la acest moment, Marius Copil, situat pe poziția 195 în ierarhia ATP la „simplu”. Când am spus că este cel mai bun, nu i-am luat în calcul pe Horia Tecău și Florin Mergea, cei doi având rezultate extraordinare dar la „dublu”.

  Ronnie și Marius chiar au jucat tenis la unul dintre complexele sportive din Capitală, iar într-un video postat de britanic pe contul său de Facebook se vede cum arădeanul i-a îndoit mâna la propriu în urma unei serve foarte puternice.

  Posted by Snooker Legends on Thursday, October 6, 2016

  „Acest băiat servește cu 242 km/h, Marius Copil, numărul 1 al României la tenis”, a scris Ronnie la o fotografie postată pe Facebook alături de jucătorul născut în urmă cu 26 de ani la Arad.

  ronnie-1

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad