Mai multe persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat într-o zonă pietonală, în Londra

  de - | 7 octombrie 2017, 7:12 PM | Internaţional

  0

  Mai multe persoane au fost rănite după ce un vehicul a intrat pe un trotuar destinat pietonilor, în apropierea Muzeului de Istorie Naturală din Londra, informează Mediafax citând Reuters.

  Poliţia a catalogat până în prezent cazul ca fiind o coliziune, nu unul de natură teroristă, iar mai mulţi ofiţeri au fost desfăşuraţi la faţa locului pentru a stabili cauzele incidentului.

  Conform Poliţiei Metropolitane, acesta a avut loc în jurul orei locale 14:21 (16:21, ora României).

  Poliţia a clarificat faptul că un bărbat a fost reţinut, deşi iniţial anunţase că acesta a fost arestat.

  Mai multe persoane au transmis prin intermediul reţelelor de socializare că victimele primesc în prezent îngrijiri medicale.

  Poliţia a securizat zona. Muzeul Victoria şi Albert şi magazinul Harrods au fost închise.

  sursa: Mediafax.ro

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad