Luca, Andrei, Bianca și Alexia sunt vicecampionii României! Premieră în sportul arădean (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 30 noiembrie 2017, 11:50 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Arădenii s-au întors cu rezultate foarte bune de la Campionatele Naționale de Natație de la Hunedoara. Au participat peste 300 de sportivi de la peste 50 de cluburi din țară.

  Ștafeta combinată a clubului CSȘ Gloria, formată din doi băieți și două fete, s-a ales cu medalia de argint la 4×50 m liber. Pregătiți de Sebastian Lucaci și Silviu Haș, din ștafeta arădeană au făcut parte Luca Deznan, Andrei Lazăr, Bianca Baltă și Alexia Bășcărău. Timpul realizat de cei patru sportivi a fost de 1:46.58. Prin această performanță, ștafeta formată din cei patru sportivi a devenit prima ștafetă arădeană mixtă din istoria înotului local care câștigă medalie la „naționale”.

  Alexia Bășcărău, pregătită și ea de Sebastian Lucaci, componentă și în ștafeta despre care am scris mai sus, a reușit să se afirme și la individual. A câștigat medaliile de bronz la 50 m liber și la 100 m liber. Alexia a stabilit două recorduri locale pentru vârsta sa, 14 ani, 27:54 la 50m şi 59:65 la 100m.

  Cătălin Sărac s-a calificat în finala probei de 200 m fluture: locul VI cu timpul 2:10, 97.

  Ștafeta masculină de juniori formată din Luca Deznan, Bogdan Stana, Valentin Mircu și Andrei Lazăr locul VII în proba 4 x 50m liber.

  Sportivii de la CSM Arad, însoțiți de Viorel Bitang, au obținut următoarele rezultate. Laszlo Zoltan s-a clasat pe locul 7 la 50 m fluture (juniori), Pușcaș Christian s-a clasat pe locul 5 în proba de 200 m bras (juniori) și Rad Sarah pe locul 4 in clasamentul de juniori în proba de 200 m fluture si 5 in clasamentul de tineret.

  deznan 2 deznan 3

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad