ExclusivLovitură de teatru în afacerea „Licitația CTP”: Păpușarul e Blidar. Dar păpușa ce e, complice sau victimă?

  de Andrei Fuliaș | 30 septembrie 2016, 11:24 AM | Investigaţii | Recomandările editorilor

  3

  Surse din cadrul imperiului lui Valer Blidar, cel care deține (încă) ziarul „Aradul” și televiziunea West TV, dar și alte surse ne-au declarat sub protecția anonimatului, că în urma unei anchete interne s-a descoperit că persoana care ar fi cea mai vinovată pentru ceea ce s-a întâmplat în cazul licitației CTP, din rândul factorilor de decizie editoriali, ar fi nimeni altul decât directorul adjunct al West TV, Vasile Blidar.
  Sursele noastre susțin că Vasile Blidar este prieten cu omul de afaceri care a câștigat licitația de la CTP Arad, pentru spațiul de pe strada Poetului, că el ar fi intervenit pe lângă conducerea CTP pentru a-și favoriza amicul și că tot el ar fi „aranjat” anunțul în paginile ziarului.
  Astfel, dacă acestea se dovedesc adevărate sută la sută, Vasile Blidar este vinovat pentru că a intervenit, Andrei Ando că, răspunzând de ziar ca director, are partea lui de vină pentru că i-a făcut într-un fel jocul (că a știut sau nu, nu e treaba noastră, dar dacă nu a știut a fost un fleț, dacă a știut a fost complice).
  Directorul adjunct al West TV, Vasile Blidar, și-a șters contul de Facebook și, în același timp, a șters contul creat pe rețeaua de socializare pentru emisiunea pe care o modera (Audiență Generală). Televiziunea West TV își va întrerupe emisia abia pe data de 01.10.2016, deci acesta nu prea pare a fi motivul ștergerii contului emisiunii, cu atât mai puțin a contului său. Vasile Blidar mai are un cont de Facebook pe care nu l-a mai folosit de multă vreme, fiind inactiv din mai 2015,  dar noi știm că Vasile avea un alt cont, care nu mai există. Să înțelegem cumva că jurnalistul și-a șters toate legăturile cu Lazarev… care l-ar fi incriminat? Însă… Lazarev nu și-a șters contul și se poate observa foarte ușor (mai jos, în multe fotografii) că toate postările lui Vasile Blidar, de pe site-ul „Știri Alert” – care este administrat de către acesta, erau preluate asiduu de prietenul său, Lazarev.
  Nu în ultimul rând, altfel de surse… ne-au declarat că jurnalistul Vasile Blidar, mason în cadrul unei loje din Arad, l-ar fi recomandat sub jurământ pe Daniel Lazarev, cel care a câștigat licitația, să devină mason, în urmă cu ceva vreme.
  Vasile Blidar nu a răspuns apelului nostru (dublu) telefonic pentru a ne oferi explicații.
  Având în vedere că l-am sunat (și) pe Andrei Ando pentru a purta o discuție și nu ne-a răspuns, rămâne de văzut dacă în acest caz Andrei Ando e vinovat moral – pentru că știa și a făcut jocul – sau doar profesional, pentru că nu a verificat redacțional conținutul ziarului.
  P.S. În ceea ce privește CTP-ul și afacerile interne și externe ale societății… Special Arad revine cu dezvăluiri incredibile în ziarul de luni. O să constatați cum o societate a Primăriei și Consiliului Județean Arad este subordonată total politic și… nu numai.
  postari-lazarev-stiri-alert-7postari-lazarev-stiri-alert-1 postari-lazarev-stiri-alert-2 postari-lazarev-stiri-alert-3 postari-lazarev-stiri-alert-4 postari-lazarev-stiri-alert-5 postari-lazarev-stiri-alert-6 postari-lazarev-stiri-alert-8

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad