Mondenitățile ne fac cu ochiul în plină campanie electorală. Senatorii, deputații, consilierii municipali sau județeni, toți aleargă prin oraș sau prin județ, ne agresează soneriile, lipesc afișe, se bălăcăresc pe la televiziuni și pe Facebook, trăiesc fenomenul… Și noi… după ei.

Unul dintre ei face notă discordantă. Politicianul „selfie”, adică poza aia ce ți-o faci de unul singur, a decis ca măcar în viața intimă să nu și-o mai facă… singur. Divorțat cu scandal, după ce și-a altoit fosta nevastă și chiar o poveste cu bombă sub mașină, Lucian Riviș-Tipei, fost deputat, actualmente consilier local PNL, este mai în călduri ca niciodată și nu are nicio legătură cu CET Arad, compania de care răspunde în calitatea sa de consilier.

S-a îndrăgostit. Lulea…

Cine este ea? E Adriana, o tânără frumoasă, educată și chiar… educatoare. E și la dietă, de ieri, ceea ce denotă un real interes pentru noua relație, iar astăzi de dimineață i-a fost bine, ne arată tânăra pe contul ei de Facebook, unde a postat azi dimineață melodia „Mi-e bine”. De altfel, contul ei de Facebook a fost invadat cu inimioare în ultima vreme, inimioare trimise – ați ghicit – chiar de îndrăgostitul politician.

Știm și noi că i-a fost bine. Într-un colț de bar, cu fluturi în stomac, adică în… Barfly, cafeneaua de pe colț cu strada Unirii.

Se pupau pe guriță și se țineau de mânuță. Iar fotografia nu e „selfie”, e undercover. E numai una 😉

Diferența dintre este de 16, ani, o cifră care, cine știe?, poate fi norocoasă pentru Lucian în aceste zile friguroase de început de iarnă 😉

Peste drum de Barfly, la Tresor, erau alți liberali. Și ei, cu viciile lor, la fel de fierbinți, dar alea scoteau doar fum și aburi.

Mai jos, o dedicație pentru cei doi îndrăgostițiși apoi fotografia. Fără blur…

tipei-2

 

 

 

Andrei George, 18 noiembrie 2016, 2:24 PM