Loredana Dan, managerul unei companii arădene, premiată la Gala „Celebrity Awards 2017 – Femei de Succes”

  de - | 23 noiembrie 2017, 2:01 PM | Business | Știri Arad

  0

  Loredana Dan, Europe Business Development Manager al companiei International Alexander, a fost premiată în cadrul celei de-a patra ediții a Galei „Celebrity Awards 2017 – Femei de Succes”, eveniment ce a avut loc săptămâna aceasta la Ambasador Events, informează Capital.ro.

  Loredana Dan a reuşit să îşi construiască o carieră pas cu pas în domeniul transporturilor, prezentă la diverse conferinţe în mediul de business la nivel internaţional. Este o forţă feminină, inspiră putere şi ambiţie ce se reflectă în proiectele pe care le susţine.

  Compania reprezentată de Loredana Dan a mai obţinut anul acesta titlul de „Compania de transport a anului 2017”, Premiul pentru Stabilitate Financiară şi „Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”.

  Internaţional Alexander, companie cu capital 100% românesc, condusă de Simion Apreutese – acţionar unic şi director general, a înregistrat creşteri importante în fiecare an. Businessul companiei se dezvoltă continuu, International Alexander devenind un integrator independent de servicii 4PL în sectorul de transport și logistică. Numărul angajaţilor ce s-au alăturat echipei a ajuns la aproape 800 de persoane.

  Flota companiei a fost reînnoită şi a crescut cu aproximativ 55 de capete tractor şi 85 de remorci în 2016, 45 ansambluri în 2017, investiţie totală de 11 milioane euro, iar pentru 2018 se estimează o creștere cu aproximativ 50 unităţi. Depozitele proprii existente în Arad şi cele în curs de construcţie în Timişoara, Sibiu şi Bucuresti vor asigura partea de logistică şi parteneriate stabile, scrie revista Capital.

  Astăzi, pe langă sediul din Arad, Internaţional Alexander are puncte de lucru în Timișoara, Bucureşti şi Oradea şi au fost deschise filiale şi în alte ţări, precum Serbia, Ungaria și Germania.

  Compania s-a specializat şi şi-a îmbunătaţit serviciile dedicate sectorului auto, având un obiectiv clar, acela de a deveni furnizor performant de servicii de logistică şi transport: complete, competitive şi continue.

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad