Locuitorii din jurul Stadionului Gloria, terorizați de dulăi agresivi

  de Raluca Medeleanu | 16 martie 2017, 1:57 PM | Strada

  0

  Locuitorii de pe străzile adiacente Căii Romanilor, înspre stadionul Gloria, circulă în zonă cu frica în sân, căci pe străzi patrulează mai mulți câini vagabonzi, care își duceau inițial veacul chiar pe stadion. Un cititor ne-a adus în atenție faptul că, recent, în peisaj a mai apărut un dulău care bagă spaima în trecători.

  Este vorba de o zonă rezidențială care este extrem de circulată de părinți cu copii mici și de tineri. Arădeanul ne-a specificat că în urma unor plângeri în prealabil, municipalitatea a mai încercat să ia măsuri pentru a alunga câinii, însă nu cu mare eficiență. Dat fiind faptul că aceștia se aciuiau în mare parte chiar în interiorul stadionului, măsura luată de administrație a fost închiderea cu lacăt a ieșirii secundare.

  De parcă situația nu era destul de tensionată și până acum, cititorul nostru ne-a semnalat că de câteva zile zona e patrulată de un nou câine care este foarte agresiv, sărind la oameni. Acesta și-ar duce traiul la complexul de locuințe aflat in constructie pe strada 9 Mai.

  „De câteva zile a venit un câine vagabond (culoare crem , cu pete maron), extrem de agresiv cu locuitorii sau trecătorii, pe lângă faptul că pe Calea Romanilor, str. 9 Mai, str. Dacilor, str. Eroul Necunoscut și str. Zdrenjanin sunt alți câini vagabonzi, inclusiv în jurul Stadionului Gloria”, ne-a scris arădeanul îngrijorat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad