Liga a 4-a va avea doar 14 echipe! Vezi programul primei etape

  de Lucian Dănilă | 29 iulie 2014, 4:38 PM | Sport

  0

  Comitetul Executiv al AJF Arad a decis ca viitorul sezon al Ligii a 4-a să cuprindă doar 14 echipe. aceștia justifică numărul mai restrâns (cu două echipe) după criteriul sportiv. Campionatul va începe la data de 9 august.

  Au retrogradat din liga a 4-a Șomii Tauț și Semlecana Semlac, ambele fiind excluse pentru neprogramările din ediția precedentă a campionatului, neprogramări dictate în urma datoriilor financiare. De asemenea, Forest oil Sâmpetru German a preferat să se înscrie la Liga a 5-a. Au promovat din Liga a 5-a Șoimii Lipova și Național 2 Sebiș, iar UTA 2 BD a fuzionat cu Șiriana Șiria și va juca sub această denumire în liga a patra pe arena din Șiria.

  Deși au făcut cerere de înscriere în Liga a 4-a, Victoria Felnac, Dacia Beliu și Șoimii Șimand nu au fost acceptate.

  liga

  Programul primei etape – 9 august

  Unirea Sântana – Lunca Teuz Cermei

  UTA 2 BD – Gloria

  Șoimii Lipova – Național 2 Sebiș

  Victoria Zăbrani – Aqua Vest

  Frontiera Curtici – Progresul Pecica

  Crișul Ch. Criș – Voința Mailat

  Păulișana Păuliș – Banatul Sânicolau Mic.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.