Laptop de ultimă generație la CES 2017! Este primul din lume cu 3 display-uri și rezoluție 12K!

  de - | 7 ianuarie 2017, 3:04 PM | IT | Video

  0

  Cei de la Acer au prezentat la CES 2017 prototipul unui laptop fenomenal. Project Valerie este noul laptop propus de către cei de la RΛZΞR, fiind primul din lume care vine cu 3 display-uri, scrie Yoda.ro.

  Fiecare dintre ecrane au 17.3 inch 4K IGZO și includ NVIDIA G-SYNC, precum și NVIDIA Surround View la 180 de grade.

  Cu toate că este un device ce reprezintă o alternativă la experiența în realitate virtuală, Valerie este creat pentru a fi pregătit pentru realitatea virtuală având suport pentru device-uri precum HTC Vive și Oculus Rift.

  „Calculatoarele cu mai multe ecrane devin o necesitate pentru profesioniști, creatori și gameri. Pentru prima dată, am creat o soluție pe care utilizatorii o pot lua cu ei”, a declarat CEO-ul și cofondatorul Razer, Min-Liang Tan.

  Momentan nu sunt cunoscute prea multe informații despre specificațiile laptopului sau despre disponibilitate, însă laptopul urmează să fie disponibil în cea de-a 2-a jumătate a anului și atunci vom afla și prețul acestui gadget de ultimul răcnet.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad