Lady Gaga a protestat în faţa clădirii Trump Tower

  de - | 9 noiembrie 2016, 8:11 PM | Monden

  0

  Lady Gaga a protestat în faţa clădirii Trump Tower din New York, cu un banner pe care scria “dragostea întrece ura”, după aflarea veştii că Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale din Statele Unite, relatează Mediafax, citând The Sun.

  Lady Gaga este înfăţişată într-o fotografie ţinându-şi capul în mâini, cu o figură sumbră, după ce cu ceva timp în urmă, protestase în exteriorul Trump Tower din New York, cu un banner pe care scria “dragostea întrece ura” (în engleză, “trumps” înseamnă “a întrece” sau “a tăia cu atu”, în teoria jocurilor de cărţi, astfel încât Lady Gaga s-a folosit de un joc de cuvinte – n.r.).

  Cântăreaţa postase şi un mesaj pe Twitter mai devreme: “Într-o lume plină de speranţă, vom fi auziţi. Votează pentru amabilitate, egalitate şi iubire. Nimic nu ne va opri. Spune o rugăciune pentru America”. Mesajul artistei a fost publicat în timpul scrutinului.

  Citește mai mult pe Mediafax.ro

  lady-gaga-protest-trump

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad