La Primărie au început pregătirile pentru Târgul de Primăvară. Va fi și acesta tras la indigo cu cel de anul trecut? Rămâne de văzut

  de Mihai Todoca | 29 martie 2017, 8:53 PM | Strada

  0

  Știri Arad. Ca și în fiecare an, o stradă paralelă cu Primăria, mai exact Romul Veliciu, va deveni pietonală și va face loc căsuțelor amplasate pe șosea. Sărbătorile de Paște se apropie cu pași repezi și împreună cu acestea și Târgul de Primăvară, iar acest lucru nu va trece neobservat nici anul acesta, căsuțele fiind încetul cu încetul amplasate în zona Primăriei.

  Produse tradiționale culinare cât și obiecte decorative împreună cu nelipsitul kitsch își vor aștepta clienții în scurt timp.

  Rămâne de văzut dacă și Târgul de Pimăvară din acest an va fi la fel de previzibil ca și în anii precedenți.

  IMG_9600 IMG_9601 IMG_9602 IMG_9603 IMG_9604 IMG_9605 IMG_9606

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad