Jaf ca-n filme, în această dimineață, în orașul Petroșani, din județul Hunedoara. Un bărbat a intrat într-un cazino cu o cagulă pe față și a amenințat-o pe casieră cu un cuțit, pe care i l-a pus în zona gâtului. Tâlharul a reușit să fugă cu aproximativ 30.000 de lei, în acest moment fiind căutat de polițiștii hunedoreni, scrie pressalert.ro.

„Este vorba despre un bărbat care a pătruns având faţa acoperită şi, sub ameninţarea unui cuţit, i-a sustras angajatei o sumă de bani, provenind din încasări, după care a reuşit să plece înainte ca aceasta să activeze butonul de panică. La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţii societăţii care asigură paza cazinoului respectiv, dintr-o zonă centrală a municipiului Petroşani, dar, din păcate, acesta a reuşit să fugă înainte de sosirea agenţilor de pază”, a afirmat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara.

Casiera în vârstă de 29 de ani a fost transportată la spital după comiterea jafului, pentru că a suferit un atac de panică, scrie PRESSALERT.

FOTO: arhiva

 

Special Arad, 28 septembrie 2017, 2:52 PM