ISJ Arad are, începând de astăzi, doi noi inspectori

  de - | 11 octombrie 2017, 5:12 PM | Educaţie

  0

  Știri Arad. Începând cu data de 11 octombrie, la ISJ Arad sunt doi inspectori noi. Pe funcția de inspector școlar pentru educație permanentă (cu atribuții suplimentare, în fișa postului, pentru activități extrașcolare) a fost detașată profesoara Camelia Ioana Moler. Este vorba de postul vacant după demisia Violetei Varga, care a ocupat această funcție doar câteva zile. Cea de-a doua este profesoara Margareta Mocuța Crișan, care a ocupat funcția de inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație.

  Potrivit paginii personale de Facebook, Camelia Ioana Moler este traducător autorizat engleză – franceză, redactor-șef al ziaruli „Educația” și lucrează la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 15 din Arad. Are studii de engleză-franceză la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, studii de contabilitate și studii de psihologie și științe ale educației la Universitatea „Aurel Vlaicu”.

  Margareta Mocuța Crișan este profesoară la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” și absolventă a Facultății de Chimie la Universitatea de Vest din Timișoara.

  Cele două profesoare sunt detașate în interesul învățământului pe aceste poziții până la organizarea unui concurs, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2017-2018, precizează Inspectoratul Școlar Județean.

  Doamnele profesor au fost propuse pentru ocuparea funcțiilor vacante de inspector școlar pentru educație permanentă (cu atribuții suplimentare, în fișa postului, pentru activități extrașcolare) și, respectiv inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație, prin adresa nr. 914/M/2017 transmisă către Ministerul Educației Naționale și au obținut avizul MEN prin adresa nr. 2760/09.10.2017, înregistrată la ISJ Arad cu nr. 923/M/10.10.2017.

  „Precizăm că doamnele profesor Camelia Moler și, respectiv Margareta Mocuța Crișan au depus la secretariatul ISJ Arad CV, documente în susținerea CV-ului și acord scris privind ocuparea funcțiilor vacante menționate, conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare, aprobată prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în comunicatul ISJ Arad.

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad