Restricţii de viteză pe raza Regionalei Timişoara din cauza temperaturilor scăzute. CFR a introdus o restricţie de 5km/oră pe două intervale de staţii: Jena – Căvăran şi Lugoj – Jabăr. Întârzierile la destinaţie sunt de circa 30 de minute.

Restricțiile au fost impuse incă din această dimineață, potrivit sursadevest.ro.

În cursul dimineţii pe raza Regionalei Timişoara din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivelul solului a fost introdusă o restricţie de 5km/oră pe două intervale de staţii. Este vorba despre intervalul Jena – Căvăran şi Lugoj – Jabăr. Trenurile circulă pe cele două interval cu 5km/oră şi sub atenta supraveghere a personalului feroviar. Temperatura în şină a coborât la minus şapte grade. Acestă măsură se menţine şi la ora actuală”, a declarant, conform MEDIAFAX, Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

In plus, conform centrului Infotrafic, joi dimineaţă, traficul feroviar a fost oprit pe Magistrala 900, care leagă Timişoara de Bucureşti, la kilometrul feroviar 492+360 de metri, din cauza unei şine care s-a fisurat din cauza gerului, între stațiile Slatina Timiș și Petroșnița.

Sursa: sursadevest.ro

-, 29 decembrie 2016, 3:10 PM