Inspectorii care au controlat DNA îşi prezintă punctul de vedere în Secţia pentru procurori a CSM

  de - | 25 octombrie 2017, 8:10 AM | Naţional

  0

  Raportul Inspecţiei Judiciare în urma controlului făcut la DNA se află, miercuri, pe ordinea de zi a Secţiei pentru procurori din CSM, urmând ca inspectorii judiciari Elena Rădescu, Mihaela Florina Focică, Cornelia Irina Prisăcariu şi Daniela Sanda Mateş să-şi prezinte punctul de vedere, scrie Mediafax.ro.

  “Raportul Inspecţiei Judiciare nr. 5115/IJ/982/DIP/2017 având ca obiect «eficienţa managerială şi modul de îndeplinire a atribuţiilor ce decurg din legi şi regulamente, de către conducerea structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precum şi respectarea normelor procedurale şi regulamentelor de către procurori şi personalul auxiliar de specialitate din cadrul parchetului vizat». Punctul de vedere al doamnelor inspector judiciar: procuror Elena Rădescu, procuror Mihaela Florina Focică, procuror Cornelia Irina Prisăcariu şi procuror Daniela Sanda Mateş”, se arată în primul punct pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

  Citește continuarea pe Mediafax.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad