Îngrozit de Moș Nicolae, un băiețel promite mamei sale că nu va mai greși, plângând în hohote | Video

  de - | 7 decembrie 2017, 3:13 PM | Naţional

  2

  Un copil a fost terorizat de iubitul mamei lui, un bărbat îmbrăcat în Moş Nicolae, care l-a lovit cu un băţ şi a ţipat la el, până ce copilul a început să plângă.

  Un cititor al site-ului Observator.TV ne-a trimis, pe pagina de Facebook, un clip video şocant în care un copil este terorizat de un bărbat care pozează în Moş Nicolae.

  În imagini se poate observa cum micuţul stă în colţ şi plânge în hohote, în timp ce bărbatul îmbrăcat în Moş Nicolae ţipă la el şi îl ameninţă cu un băţ. La un moment dat, copilul chiar este lovit cu băţul de bărbatul despre care am aflat că ar fi chiar iubitul mamei copilului.

  În aceeşi cameră mai sunt şi alte persoane, printre care şi mama micuţului, dar şi o altă fetiţă care, la un moment dat, se pune în genunchi şi spune o rugăciune.

  Copilul, terorizat de falsul Moş Nicolae, plânge în hohote pe tot parcursul înregistrării video şi pare terifiat de bărbatul care îl întreabă: ‘De ce fumezi?’ sau ‘De ce nu eşti cuminte la grădiniţă?’

  Copil bătut şi terorizat de un bărbat îmbrăcat în Moş Nicolae!

  Un copil este terorizat şi bătut cu un băţ de iubitul mamei lui, îmbrăcat în Moş Nicolae!

  https://goo.gl/tLyoX3

  Posted by Observator on Thursday, December 7, 2017

  sursa: observator.tv

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.