Infracţiuni în trafic

  de Special Arad | 8 decembrie 2015, 12:18 PM | Urmăriți

  0

  În urma activităţilor desfăşurate în trafic, poliţiştii rutieri au depistat, ieri, trei bărbaţi care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

  Astfel, poliţiştii au depistat în trafic: pe DN7, pe raza localităţii Vladimirescu, un bărbat de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat, pe DJ 682, un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe DN7, un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.

  Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.