Informare meteorologică pentru vestul țării!

  de - | 2 decembrie 2017, 2:18 PM | Regional

  0

  A fost emisă o informare meteorologică pentru județul Timiș și întreaga regiune de vest a țării.

  Începând de sâmbătă noaptea sunt așteptate ninsori abundente în regiune, iar specialiștii anunță că se va depune un strat consistent de zăpadă.

  „Începând din dimineața zilei de duminică (3 decembrie) aria precipitațiilor se va extinde treptat dinspre sud-vestul teritoriului și va cuprinde majoritatea regiunilor. În Banat, Crișana, Maramureș, nordul Moldovei și local în Transilvania vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent”, anunță Agenția Națională de Meteorologie.

  De asemenea, meteorologii anunță că vântul va avea intensificari și va sufla, pe alocuri, cu până la 50-55 de kilometri pe oră.

  Și temperaturile vor scădea treptat, astfel că duminica vor fi cuprinse între 0 și 4 grade Celsius, iar luni, maxima nu va depăși 2 grade.

  sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.