INFOGRAFIC How I Met Your Mother: cu câte fete a umblat Ted, care a fost cel mai urmărit episod și care actor a fost cel mai bine plătit?

  de Special Arad | 3 ianuarie 2017, 8:50 PM | Film

  0

  Care episod din cele 9 sezoane a fost cel mai vizionat și care a fost cel mai plictisitor pentru public? Care actor din echipă a câștigat cel mai bine de pe urma serialului și care e faza cu „The Bro Code” și „The Playbook”… au fost inventate de „How I Met Your Mother” pentru personajul Barney Stinson sau au existat și înainte? În câte episoade NU a purtat Barney costum și cu câte fete a umblat personajul principal, Ted Mosby, înainte să-și găsească perechea, adică mama copiilor săi?

  Un infographic realizat de Tvduck.com răspunde la toate aceste întrebări și oferă o sumedenie de detalii interesante din ciclul „Știați că…”.

  201701034

  Din infograficul de mai sus aflăm că cel mai popular episod a fost cel numit „The Pinapple Incident” (din primul sezon), iar cel mai neinteresant episod s-a dovedit a fi penultimul din sezonul 6, „Landmarks”. Postul de televiziune Lifetime a plătit pentru drepturile de difuzare 750.000 de dolari… pentru fiecare episod! Iar dacă veni vorba de bani, actorul Neil Patrick Harris a fost cel mai bine plătit actor din gașcă, câștigând 210.000 de dolari pe episod! În comparație, ceilalți patru actori (Josh Radnor / Ted Mosby, Jason Segel / Marshall Eriksen, Cobie Smulders / Robin Sherbatsky și Allison Hannigen / Lily Aldrin) au câștigat, luați împreună, doar 120.000 de dolari per episod!

  În serial, personajele Ted, Marshall și Lily au aceeași vârstă. În realitate, interpreții personajelor Ted și Lily (Josh Radnor și Allison Hannigan) sunt cu șase ani mai în vârstă decât cel mai înalt actor din serial, Jason Segel.

  Cât despre „The Bro Code” și „The Playbook”, aceste cărți chiar există! Însă nu au apărut pe piață înainte de faimosul serial, acest lucru fiind dovedit și de Google, căutările după aceste cuvinte neexistând înainte de 2008, anul în care s-a lansat „How I Met Your Mother”.

  Există și peste 20 de website-uri create special pentru a întări brandul serialului, printre care puzzlesthebar.com și theslapbetcountdown.com.

  Au fost 13 „intervenții” în serial, un obicei cu care gașca semnalează problemele recalcitrante ale unora dintre cei cinci prieteni. Barney a fost nevoit să folosească cravata cu rățuște 11 episoade consecutiv și de-a lungul celor 9 sezoane au fost doar 12 ocazii în care personajul nu a purtat costum de business. Actrița Cobie Smulders este canadiancă întocmai precum personajul interpretat de ea, iar printre referințele dese la „canadienisme” în serial se numără lanțul de fast-food „Tim Hortons”, echipa de hochei pe gheață Vancouver Canucks și curlingul.

  Dacă e să cităm din acest serial, cel mai probabil vom spune „Have you met Ted?”, „What up!”, „Wait for it…” (dintre „Legen” și „Dary”) și „Suit up!”, astea fiind considerate cele mai populare expresii marca „How I Met Your Mother” și au apărut încă din primul episod.

  Și în final, în caz că nu ați ținut evidența, personajul Ted Mosby a umblat sau a flirtat în total cu 29 de fete, nefiind inclusă aici „mama”. Nu mama lui, ci mama copiilor săi, despre care auzim încă din primul episod, dar apucăm s-o cunoaștem abia spre finele serialului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad