Încetinitorul de particule: Țâțele siliconate ale Pamelei Anderson fac cât un Doctorat Honoris Causa la UVVG (Imagini nerecomandate minorilor și celor cu doctorate pe bune!)

  de E. Nola | 30 octombrie 2017, 9:13 AM | Încetinitorul de particule | Recomandările editorilor

  0

  Cu mândrie profesională în sufletul nostru chinuit de incertitudini și așteptări deșarte, declarăm cu mâna pe tastatură că am fost singura publicație locală care s-a abținut săptămâna trecută să scoată limba și să se frece între picioare la ideea că Pamela Baywatch Anderson și sânii ei siliconati la dimensiunea 4DD ar putea să sosească la Arad.

  Și tocmai la Universitatea Vasile Goldiș, acolo unde nu de mult au făcut câteva vizite procurori de la tot felul de instituții de combatere a corupției și au venit nu pentru a lua cursuri de cinema pentru a putea deosebi 4D de 4DD, ci pentru a se convinge la fața locului dacă un student italian care nu vorbește româna decât la nivelul Pamelei Anderson, cea care, la finalul videoului de salut pe care îl puteți viziona la sfârșitul textului, a spus într-o românească perfectă: Mersi!, cum poate așadar un astfel de student să devină doctor la Vasile Goldiș.

  Pamela-Anderson-Naked-50-1024x731

  Răspunsul a fost dat în absența sânilor 4DD ai Pamelei de către cel recomandat de ea în persoană Universității de Vest „Vasile Goldiș”, un producător de filme italian, mai precis italiano-canadian, foarte tânăr, atât de tânăr încât din curriculumul său reiese că a terminat cu școlile odată cu terminarea destul de furtunoasă de altfel a școlii medii.

  Observația este importantă pentru că nici Pamela Anderson nu a terminat vreo facultate, însă din câte știm noi nici nu este doctor honoris causa la vreo universitate.

  De altfel practica acordării acestui titlu ne dezvăluie că sunt cel puțin trei criterii de bază în atribuire: primul se referă la rezultate științifice excepționale, al doilea la excelența în varii domenii și în fine în al treilea caz se recunoaște ajutorul neprețuit dat de cel onorat doctor onorific universității care îi acordă onorul.

  Având în vedere datele problemei, până și legătura dintre Pamela Anderson și Andrea Iervolino este problematică, cu toate că sex-simbolul siliconului e recunoscută ca fiind o femeie deșteaptă și cu vorbele la ea, chiar cu un IQ mult peste medie, și care e în stare să scoată porumbei foarte șturlubatici pe gurița ei siliconată.

  03f99ba7749b7f47d1c803ed46cea5cd--image-search-pamela-anderson-nude

  Iată câteva care i-au asigurat, pe lângă dimensiunile bustului, celebritatea: „Carieră au facut țâțele mele, eu doar alerg după ele… Am avut noroc, nu a trebuit să merg la prea multe castinguri fiindcă mi-am ales bine partenerii de pat… E fain să fii blondă: dacă așteptările sunt scăzute, e ușor să impresionezi… Mămica repetă mereu că mai bine mă nășteam lesbiană. Cred că nu e prea mulțumită cu bărbații cu care mă pricopsesc”.

  Dincolo de  domeniul mai lejer abordat, trebuie să recunoaștem că Pamela măcar are umor și nu în ultimul rând autoironie.

  Nu știm dacă Iervolino are măcar jumătate din autoironia Pamelei, nu prea credem, din moment ce a acceptat titlul oferit de UVVG fără să aibă nici măcar studii superioare, iar domeniul în care a excelat până acum, nu foarte tare și nu el înainte de toate, ci colegii cu care a lucrat, e atât de departe de preocupările de la UVVG ca o diplomă de la Arad față de una din Massachusetts.

  Ne rămâne așadar o singura explicație pentru distincția acordată: sprijinul neprețuit pe care acest italian  de 29 de ani, care a învârtit niște bani prin câteva filme nu neapărat celebre, l-a acordat universității Domnului Aurel Ardelean condusă de fiica Domnului Aurel Ardelean.

  Aici însă avem o problemă.

  Mare de tot, mai mare chiar ca sânii siliconați ai Pamelei Anderson.

  3

  Având în vedere scandalul în jurul diplomelor fără acoperire acordate unor studenți italieni la UVVG și luând în considereare toată filiera italiană a UVVG, nici nu ne vine să gândim mai departe, să nu cumva să dăm de teritorii strict controlate de băieți care înainte lovesc și pe urmă întreabă.

  Nu glumim și pentru ca să vă convingeți vă aducem aminte că în iunie, nu cu mult înainte ca procurorii să pogoare la Vasile Goldiș și Aurel Vlaicu, sediul consulatului onorific italian din Arad a fost spart, din consulat dispărând arme și bani, fără să mai vorbim de altele.

  De altfel acest consulat a fost inaugurat și sfințit de însuși ÎPS Timotei în prezența ambasadorului italian de la București, care cu această ocazie a făcut și o vizită la UVVG, fără să mai vorbim de alte prezențe mai puțin importante cum ar fi Nicolae Ioțcu, pe atunci încă liber si președinte, Gheorghe Falcă, primar și pe atunci, de foștii prefecți Pribac si Stoian nici nu mai are rost să amintim.

  anderson-gnd-hot-n-04_infobox_featured

  Inaugurat cu acea ocazie, suntem în 2012, a fost de fapt viceconsulatul din Arad, subordonat oarecum Timișorii, însă cu timpul acest stabiliment arădean a avut o evoluție mai aparte și în perfectă armonie cu modul în care evoluează lucrurile în frumosul nostru oraș de pe ambele maluri ale Mureșului.

  Din viceconsulat a devenit consulat, dar oarecum neasumat de diplomația italiană până la capăt, devenind în același timp onorific.

  Sper să observați asemănarea între acest consulat onorific si caracterul onorific al titlului acordat săptamâna trecută de către UVVG lui Andrea Iervolino, un tânăr italian care învârte bani mulți în filme proaste, cam la fel cu modul în care se întâmplă lucrurile în învățământul superior românesc de provincie.

  Revenind la Pamela, era bine să vină chiar dacă Domnul Ardelean avea ceva probleme să se folosească de calitațile ei de care nici cei din Silicon Valley nu pot profita în măsura în care le-ar conveni.

  E bine că arădenii au acest dar de a se holba ca proștii la tot ce e umflat și fals…

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad