Incendiul de la GI Motor a fost provocat de oamenii străzii: „S-au încălzit apoi au părăsit depozitul”

  de Special Arad | 1 decembrie 2017, 6:46 PM | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Mai multe echipaje de pompieri au fost chemate pentru a interveni la stingerea unui incendiu care a cuprins un depozit de materiale de construcții. Acesta aparține firmei GI Motor din Aradul Nou, situată pe Strada Ștefan cel Mare.

  Din primele informații pe care le deținem, nu există victime, doar pagube materiale.

  UPDATE

  ISU Arad ne-a trimis concluziile în urma incendiului care a mistuit aseară depozitul GI Motor din Gara CFR Aradul Nou. „Cauza probabilă a incendiului a fost probabil acțiunea unor personae iresponsabile. În urma cercetărilor din această dimineață effectuate la locul incendiului s-a stability că personae fără adăpost care locuiau în zonă au făcut foc să se încălzească apoi au părăsit depozitul”, scrie în comunicatul remis de maior George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

  Săptămâna trecută o altă construcție aflată în apropiere a ars în același mod.

   

  Comentarii

   • Deci.. in primul rand.. boschetarii s.au mutat acolo recent *in spate la Gi Motor* Inaine sa arda.. pe usa si pe geam scria mare NU SPARGETI, NU E NIMIC AICI.. Deoarece boschetarii aveau locuinta acolo.. In al doilea rand.. Daca dvs. stateati pe peron.. era logic ca nu aveati cum sa ii vedeti.. peronul este aproape de ghereter.. ganditi.va despre ce distanta este vorba. Daca nu sunteti din zona si nu stati mereu aproape de Gi Motor, va rog sa nu comentati… doar asa ca sa va bagati in seama. Cu stima,Panda:*

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad