Incendiu devastator în județul vecin. Oamenii au fost evacuați complet dintr-o parte a unui oraș

  de - | 13 septembrie 2017, 8:20 AM | Regional

  0

  Regional.  Decizie extrema in urma incendiului violent care a cuprins o fabrica de vopseluri din Orastie.

  Autoritatile locale au hotarat evacuarea copiilor si femeilor din zona invecinata fabricii. Oamenii vor fi mutati in sala Sporturilor cu 3 autocare.
  Este vorba de 5 blocuri cu 5 scari, in care traiesc aproximativ 300 de persoane. O parte dintre locatari au plecat deja de acasa urmand sa-si petreaca noaptea la rude sau prieteni.

  Totodata, din cauza cantitatii mari de fum degajata de la fabrica incendiata, autoritatile au decis activarea sistemului de alarmare a populatiei din zona.

  Recomandam populatiei sa ramâna in locuinta pana la stingerea incendiului, sa evite deplasarea in zona de manifestare a incendiului, sa inchida usile si ferestrele pentru evitarea patrunderii fumului, sa paraseasa zona de manifestare a incendiului si sa indentifice locuri sigure si aerisite”, transmit reprezentantii ISU Hunedoara.

  Fabrica la care a pornit incendiul se afla amplasata la marginea orasului Orastie, la aproximativ 700 de metri de locuinte.

  sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad