Încă un operator de telefonie mobilă din România vrea să reintroducă supratarifarea în roaming

  de - | 22 septembrie 2017, 9:46 PM | IT | Naţional | Recomandările editorilor

  1

  Pentru români, nu a ținut prea mult „minunea” reglementată de UE. După ce Digi a cerut posibilitatea de suprataxare, a urmat Vodafone să renunțe la beneficiile de roaming date de UE, iar acum este rândul celor de la Orange, potrivit Playtech.ro.

  Anul acesta a fost unul destul de important pentru operatorii telecom și pentru utilizatorii acestora, deoarece la nivelul Uniunii Europene s-a luat decizia de a se renunța la tarifele de roaming. Cei de la Digi au făcut o solicitare către ANCOM pentru a putea aplica suprataxarea în roaming, având în vedere că tarifele pe care le practică aceștia nu ar fi sustenabile fără suprataxare.

  Mesajul pe care l-au primit astăzi utilizatorii Orange PrePay. Sursă: /u/Hal_Nein_Thousand via reddit

  Mesajul pe care l-au primit astăzi utilizatorii Orange PrePay. Sursă: /u/Hal_Nein_Thousand via reddit

  Este rândul Orange acum, care te anunță pe pagina de roaming de la cartelele prepay că: „Din 23 octombrie 2017 nu mai ai acces la serviciul de roaming în Spațiul Economic European din creditul disponibil în cont dacă ai activă în același timp și o opțiune cu beneficii naționale. De aceea, pentru a avea acces la serviciu, îți recomandăm să activezi o opțiune cu acces la roaming”.

  De asemenea, tot de pe site-ul Orange descoperi și o alternativă: „pentru a avea acces în roaming și a utiliza din creditul disponibil pe cont când ești în străinătate, poți să dezactivezi opțiunea cu beneficii naționale activă, dar vei pierde beneficiile care nu au fost consumate până la data dezactivării”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad