InclusivComunicat Glad Varga, deputat PNL Arad

  de - | 5 ianuarie 2017, 5:06 PM | Inutile

  0

  Deputatul liberal arădean, Glad Varga, prezent astăzi în ședința plenului din Camera Deputaților, a votat pentru creșterea pensiilor prin neimpozitarea lor, fiind vorba de pensiile  mai mici de 2000 lei.  Însă, deputatul Varga, susține că Partidul Național Liberal a depus un amendament pentru ca toți pensionarii să beneficieze de aceaste facilități. PSD s-a opus acestei propuneri benefice tuturor pensionarilor fără un motiv bine întemeiat:

  „Mi se pare firesc ca de aceste beneficii să aibă parte toți pensionarii, nu doar un anume segment. Toți acești oameni au contribuit de-a lungul desfășurării activităților profesionale la bugetul de stat, prin urmare ar fi corect față de ei să nu existe diferențieri. Sunt convins că dintr-un exces de populism și atragere de simpatie politică, cei din PSD vor face în așa fel încât amendamentul PNL care a fost respins, să fie ambalat de social democrați, astfel încât meritele să fie ale lor. Jocul acesta politic inutil pe care PSD continuă să îl promoveze nu este deloc în favoarea oamenilor, care se așteaptă la rezultate și legi benefice lor, în nici un caz la asemenea acțiuni.

  Noi, cei din PNL, dorim să facem opoziție contructivă în beneficiul românilor, nu să purtăm războaie și răfuieli politice. Demonstrăm asta și prin faptul că, indiferent care partid propune o lege, dacă aceasta este în favoarea cetățenilor, nu ne vom opune de dragul de a fi împotrivă. O dovadă clară a acestui fapt este votul pe care eu și colegii mei liberali l-am dat astăzi în plenul Camerei Deputaților”, a declarat deputatul PNL, Glad Varga.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad