Iasmina Slăv, un tânăr talent al Şcolii Populare de Arte Arad

  de Special Arad | 11 octombrie 2017, 1:48 PM | Cultură

  0

  Iasmina Slăv are 11 ani și studiază la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad. De un an ia lecţii de canto la Şcoala Populara de Arte a Centrului Cultural Judeţean Arad, cercul Canto – muzică uşoară, sub îndrumarea profesoarei Claudia Stesco.

  De-a lungul anilor, Iasmina a obţinut mai multe premii: Steluţa de Cristal 2016 şi 2017 locul 1, Live Muse Art Arad 2016 şi 2017 premiul 1 de Excelenţă. A participat la concursurile Aleea Muzicii şi Arad Kids Talent, unde a ajuns până în finala concursului.

  Ca hobby-uri, îi place sa citească, să danseze şi să practice sporturi în aer liber, iar cercul de Teatru, unde este elevă de patru ani, este preferatul ei. De asemenea, Iasmina studiază tot de un an, pianul la Şcoala Populara de Arte, îndrumată fiind de profesoara Andreea Boca.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad