„I AM I” este primul album din istorie compus și produs în întregime de o inteligență artificială

  de - | 25 august 2017, 5:15 PM | Music

  0

  Software-ul de compoziție muzicală Amper „s-a prins” ce muzică „prinde” pe posturile de radio comerciale și a realizat un întreg album împreună cu artista Tayrn Southern, în vârstă de 31 de ani.

  Ceea ce este diferit, pentru că au mai fost încercări, este faptul că toate notele, producția și instrumentașia au fost generate de inteligența artificială.

  Singura intervenție a artistei americane a fost de a da o direcție inițială în termeni de stil și ritmul piesei. Software-ul Amper a preluat toate aceste informații și a creeat un album întreg – I AM I.

  Primul single de pe acest album, „Break Free“, a fost lansat și sună cam așa:

  Sursa: Virgin Radio

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.