Hoți banali și ghinioniști. Ce să fure o fată de 18 ani și doi bărbați? Produse cosmetice și alcool! Au fost prinși în flagrant, pe deasupra

  de Special Arad | 17 martie 2017, 2:12 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Pe cine surprinde faptul că o fată a furat câteva produse cosmetice, iar doi bărbați… (șocul zilei! :P) alcool? Cele trei persoane au acționat separat, nu au nicio legătură una cu alta, decât că au fost prinse în flagrant de către polițiștii arădeni.

  Polițiștii Secției nr.1 Vlaicu cercetează o tânără de 18 ani, din Arad, care a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea, joi, produse cosmetice în valoare de aproximativ 180 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Poetului din municipiu.

  Polițiștii Biroului de Ordine publică cercetează un bărbat de 28 de ani, din județul Timiș, care a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 165 de lei, dintr-un magazin de pe Bulevardul Revoluției din municipiu, și un tânăr de 18 ani, din Arad, care a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea produse cosmetice în valoare de aproximativ 66 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Lucian Blaga din municipiu.

  În toate cauzele, prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor depistați în flagrant la furat, fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Imaginea principală are un rol strict ilustrativ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.