A fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Bătrânei Doamne în sezonul de debut, cel în care sub conducerea lui Roland Nagy echipa a promovat din Liga a 4-a în eșalonul al treilea. A marcat un gol în barajul de la Lugoj cu Retezatul Hațeg și a fost unul dintre cei mai importanți jucători de pe teren.

A evoluat apoi încă două sezoane pentru gruparea arădeană, dar, la un meci de cupă cu cei de la Pandurii le-a atras atenția gorjenilor și astfel s-a transferat în vara trecută la gruparea care pe atunci era o forță în Liga 1. A evoluat în mai multe meciuri pentru „panduri”, reușind să marcheze un gol chiar împotriva celor de la ACS Poli.

Problemele de la clubul gorjean l-au făcut pe Cătălin Hlistei să își rezilieze contractul, el fiind fără echipă de mai bine de două luni. Discuțiile cu oficialii clubului UTA au început săptămâna trecută, joi, iar astăzi s-au finalizat.

Am semnat un contract cu UTA valabil până la finalul campionatului. M-am pregătit în ultima perioadă cu echipa, iar înainte m-am pregătit cu cei de la Cermei. Nu știu dacă voi putea fi folosit sâmbătă, asta pentru că în ultimele două zile nu m-am antrenat din cauza unei răceli”, spune Cătălin Hlistei.

Lucian Dănilă, 27 septembrie 2017, 2:41 PM