Operațiune în forță a DIICOT desfășurată ieri, care a dus la prinderea în flagrant a trei membri a unei grupări specializate în furturi comise la pont. În urma activităților desfășurate, anchetatorii au stabilit că Pinter Grațian identifica locații despre care avea informații că ar „găzdui” sume importante de bani.

Ulterior, gruparea monitoriza adresa respectivă și stabilea echipamentele care trebuiau să fie folosite pentru a se da spargerea cât mai rapid și eficient. Aceștia foloseau mașini închiriate sau schimbau numerele de înmatriculare ale mașinilor, dar și cagule și mănuși pentru a lăsa cât mai puține indicii la fața locului, scrie PRESSALERT.

Ieri, trei dintre membrii grupării au fost prinși în flagrant după ce au intrat într-un imobil din Timișoara unde aveau indicii că se află o importantă sumă de bani. Suspecții au fost ridicați și duși la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri, fiind acuzați de mai multe infracțiuni. În operațiune au fost implicați polițiști ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timișoara, DGA, Brigada pentru Operațiuni Speciale și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

SURSA TEXT – FOTO: pressalert.ro

Special Arad, 7 decembrie 2017, 9:42 AM